Yoga vakantie locatie's

Hieronder hebben wij een aantal yoga vakantie locatie's, waarvan wij denken dat het u zal aanspreken en waar u naar verwachting een aangenaam verblijf zult hebben, voor u verzameld. Natuurlijk smaken verschillen en verwachtingen worden door een ieder zelf geschapen. 

Yoga op Wieringen

Villa Nieuwland gevestigd in het voormalige directie gebouw van de Zuiderzeewerken. De locatie op Wieringen is een pension met hotel faciliteiten. Villa Nieuwland is een ruime locatie pal aan de Waddenzee met 3 kamers die zijn ingericht met warme kleuren en waar de authenciteit bewaard is gebleven. Wieringen biedt een uitgebreid wandel en fiets netwerk. Het landschap is glooiend en open en het heeft zijn eigen karakteristieke gebouwen, havens en buurtschappen. Een prachtig landschap waar yoga tot zijn recht komt.

Yoga Terschelling

Terschelling een prachtige locatie voor een yoga vakantie, gelegen tussen de Noordzee en Waddenzee. Een eiland met zon, zee en strand en het verblijf in een sfeervolle accomodatie. Een week of weekend verblijven op dit prachtige stukje Nederland. Yoga Terschelling is het initiatief van Peter van der Burg.

Yoga aan Zee(land)

Zeeland biedt de yoga beoefenaar een scala aan unieke plekken, waar rust, ruimte en wijdsheid de boventoon voert. Een bijzonder verblijf, biologische maaltijden, meditatie en ontspannen lichaam en geest in balans zal brengen. Voor zowel de beginnende als gevorderde yogi is dit het avontuur van heerlijk leven, genieten, uitwaaien en relaxen. 

Yoga in Frankrijk

Voor het beoefenen van yoga is een ontspannen sfeer van groot belang, hierdoor ontstaat innerlijke rust en raken lichaam en geest in balans. Frankrijk is een land waar ruimte is om tot jezelf te komen. Naast yoga kan er naar lieve lust worden gewandeld, mooie en een verscheidenheid aan natuur is daar volop te vinden. Het is dan ook niet gek dat dit land, Frankrijk, aantrekkelijk is voor vele yogi. 

Yoga in Spanje

Een actieve vakantie in Spanje, tussen de bergen en zee. Een locatie voor een verblijf en het beoefenen van yoga. Een locatie om los te komen van de dagelijkse bezigheden, mediteren in de buitenlucht tussen het geluid van een zachte, warme bries en de zeelucht van de Middellandse Zee. Het centrum voor body en mind in een aangenaam klimaat geeft rust aan diegene die dit wensen.Menu